Roppo en Rolo (geplaatst op 16-01)

Deze knappe broers zoeken samen een huis. Niet omdat Roppo niet zonder Rolo kan, maar Rolo heeft zijn broer hard nodig! Roppo (met wit) is absoluut de stoerste van de twee en Rolo kijkt de kunst een beetje bij hem af. Het is niet dat Rolo op de vlucht slaat, hij wil liever alleen zijn broer dichtbij hebben. Maar eenmaal vertrouwd is ook Rolo een stiekeme knuffelkont!

Deze broers zijn pas 4 maanden oud en hebben er een kunst van gemaakt de boel op stelten te zetten. “Hier liefjes, een lekker kleed op de grond om op te liggen.” Binnen twee seconden hebben de gebroeders deze op een hoopje in de hoek liggen! Alles wat beweegt wordt aangevallen (speels uiteraard) en alles is dus potentieel speelgoed. Doe geen moeite dierenwinkels leeg te kopen met speelgoed, het bonnetje van de boodschappen volstaat. Of een schoenendoos. Ping-pong bal. Veter. Eigenlijk alles dus wel. Belangrijk om hierin te onthouden: gebruik je handen niet als speelgoed! Dat is nu nog grappig, maar als die klauwen volgroeid zijn niet meer.

Wanneer er een afspraak voor kennismaken is gepland, betreed hun verblijf dan kalm. Ga het liefst zo laag mogelijk bij de grond en ze komen vanzelf naar je toe. Dan weet je direct wie wie is, want Roppo zal er als eerste staan!