Rocco

Groot, knap, maar een klein beetje onzeker. Dat is onze Rocco. Deze reu is nog maar 4 jaartjes jong, maar heeft waarschijnlijk al veel meegemaakt. Hij vindt het in het begin heel spannend om mensen in vertrouwen te nemen, maar wanneer je hem laat zien dat het allemaal met goede bedoelingen is, vindt hij het heerlijk om te spelen en te knuffelen. Zo vond hij de borstel in het begin spannend, maar toen hij door had hoe lekker het voelde wilde hij graag even genieten van een borstelbeurt.

Rocco heeft ondanks dat hij wat onzeker is wel een rustige houding over zich heen. Met zijn jonge leeftijd kan hij nog lekker lange stukken wandelen en is hij dus ook nog makkelijk te trainen. Wellicht zou het een goede optie voor hem zijn om op cursus te gaan om zo veel bij te leren, want basis commando’s kent hij nog niet.

We zien Rocco niet samen geplaatst worden met kinderen, katten en andere honden. Wanneer een hond fel reageert op hem, zal hij ook zo terug reageren, maar als hij een rustige hond passeert straalt hij die rust ook uit.

Wilt u meer weten over deze knappe jongeman, neem dan contact met ons op voor een kennismaking!