Rivka (GERESERVEERD)

Rivka is een leuke, vrolijke dame van 6 jaar oud. Ze vindt het leuk om te wandelen en haar eigen gang te gaan. Daarnaast vindt ze het heerlijk om bij je te komen liggen, om vervolgens heerlijk te komen knuffelen.

Rivka is bij ons binnengekomen nadat haar eigenaar is overleden. Hierdoor weten wij nauwelijks iets over haar verleden. Zij is samen met een kat binnengekomen. Dit is ze dus wel gewend. De eerste dagen moest ze heel erg wennen aan haar nieuwe omgeving en de mensen. Ze was toen heel onzeker en vond alles eng. Gelukkig ging dit na een aantal dagen al veel beter. Inmiddels staat elke dag vrolijk op ons te wachten om te gaan wandelen. Dit vindt ze het heerlijk om te doen.

Tijdens het wandelen loopt ze netjes mee aan de lijn. Ze reageert verder niet op fietsers, voetgangers of auto’s. Over wandelen gesproken. Ze kan en mag geen grote stukken lopen. Dit komt omdat ze slijtage aan haar rug heeft. Hier krijgt ze ook dagelijks medicatie voor. Ze zal de rest van haar leven wel medicatie moeten blijven slikken. Voor haar is het wel erg belangrijk om op de juiste manier te blijven bewegen en dit rustig op te bouwen.

Rivka kan prima met katten overweg. Wij verwachten dat ze wel overweg kan met oudere kinderen. Ook zal ze bij een stabiele reu geplaatst kunnen worden.

Kortom ben jij opzoek naar een leuke, lieve hond? En vind jij haar medicatie geen probleem? Neem dan eens contact met ons op.