Rienus

Het is een beetje een bijzonder naam voor een kat maar dat past wel bij hem. Rienus is een erg verlegen heer die aandacht dan ook nog helemaal niks vind. Hij is inmiddels 6 jaar oud en heeft nog een heel leven voor zich.

Wij vinden hem dan ook vaak ergens alleen verstopt in zijn verblijf. Maar als de dag dan vordert en het is mooi weer dan komt hij tevoorschijn. Hij gaat dan ergens liggen waar hij lekker comfortabel languit in de zon kan liggen. Hier kan hij erg van genieten. Hij vind het dan ook erg eng als we ook maar in zijn buurt komen. Hij laat dan duidelijk merken met zijn houding dat hij toenadering niet leuk vind. Hem aaien is echt nog een stap te ver. Maar met veel tijd en aandacht zal het vast wel lukken om hem te kunnen aaien. Het zal voor hem dan ook fijn zijn als er in het nieuwe huisje al een sociale kat aanwezig is. Zolang de huidige kat maar rustig is en andere katten met rust laat. Dan kan hij de kunst een beetje afkijken en een beetje vertrouwen in de mens krijgen.

Kortom heb jij een goed huisje met een rustig huishouden zonder kinderen en honden. Maar wel met een eventuele sociale kat en de mogelijkheid om op den duur weer naar buiten te mogen. Dan plannen we graag een kennismaking met Rienus voor je in!