Puck

Wij hebben hem leren kennen als een kat met twee karakters. Zo kan hij een allemansvriend zijn als hij ergens op zijn plek is. Ook kan hij heel erg boos zijn op alles en iedereen als hij overprikkeld raakt. Dan schroomt hij zeker niet om jou letterlijk op afstand te houden door zijn zijn nagels of tanden te gebruiken.

Van Puck is er afstand gedaan omdat er een verandering is opgetreden in de gezinssituatie. Hierdoor kon Puck zijn draai niet meer vinden en werd hij steeds vaker erg boos. Hier werd hij dan zelf ook erg ongelukkig van. Om te voorkomen dat dit voor problemen ging zorgen hebben ze een ander thuis voor hem gezocht. Na hier ook een week boos onder de bank te hebben gezeten is hij bij ons terecht gekomen.

Ook is het asiel voor hem niet altijd een fijne plek. Het leven in een asiel brengt nu eenmaal de nodige drukte met zich mee. Hij krijgt soms te veel prikkels en wordt dan weer erg boos. Inmiddels is Puck 9 jaar oud.

Voor hem zoeken wij een rustig huishouden waar hij zelf mag bepalen wanneer hij wel en niet aangehaald wil worden. En waar hij op den duur weer naar buiten zal mogen.

Kortom, Wil jij Puck zijn grenzen leren accepteren en zo zijn boosheid naar de achtergrond brengen? Dan zal zich als een aanhankelijke en knuffelige kater opstellen. Durf jij deze stap te wagen? Neem dan contact met ons op!