Poekie (9-10 GEADOPTEERD!)

Een beetje verlegen, maar oh zo lief. Poekie vindt verandering niet zo leuk en moet daar heel erg aan wennen. Ze verstopt zich dan het liefst en bij te snel benaderen blaast ze je heel even terug op je plek. Maar een poot verkeerd uitsteken heeft ze naar ons nog nooit gedaan!

Geduld is het codewoord van Poekie, want uiteindelijk komt ze vanzelf bij je! Deze 8-jarige dame is er niet een die gedwongen wil worden en zal op haar voorwaarden toenadering zoeken. Bij een kennismaking met Poekie is dit goed om te onthouden!

Andere katten om zich heen vindt ze prima, hier gaat ze heel ontspannen met om en ook met honden gaat ze goed om. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van de andere partij! Kinderen is ze niet gewend, maar we denken dat ze aan wat oudere en rustige kinderen prima kan wennen. Zolang Poekie maar niet te snel benaderd wordt.

Poekie is het gewend naar buiten te gaan, dus een plaatsing als binnenkat is voor haar geen optie. Het is wel een poesje wat echt een aantal weken moet aarden in haar nieuwe huis voordat de deur open gaat. Heb jij het geduld voor een veilig thuis voor Poekie?