Plien ( 08-08 GEADOPTEERD)

Als je de betekenis van haar naam opzoekt dan kom je erachter dat het lief en levendig betekent. Dit is een mooie omschrijving voor deze ouder dame.

Plien is bij ons binnengekomen als zwever. Helaas heeft haar baasje zich niet meer gemeld. Daar snappen wij helemaal niks van. Zij is een lieve aanhankelijk dame. Die dol is op alle aandacht die ze krijgt. Ze zal van zichzelf niet heel snel op eisen. Wel is ze altijd erg nieuwsgierig als we haar afdeling binnenkomen. Als ze dan wat lekkers of wat aandacht heeft gehad. Dan gaat ze het liefst even weer slapen of lekker liggen luieren. Zoals als gezegd is het als een wat oudere dame. Ze is inmiddels 12 jaar oud. Verder is ze nog helemaal gezond maar dit kan bij senior snel veranderen.

Wij weten niet hoe ze reageert op honden of kinderen. Gezien deze meestal de nodige drukte met zich meebrengen willen we haar dit op haar oude dag niet mee aandoen. Verder zien wij haar wel geplaatst worden bij een andere rustige kat.

Kortom heb jij een rustig huishouden en lekker zacht mandje voor deze dame klaarstaan? Waar ze mag genieten van haar oude dag. Dan horen we graag van u!