Plaatsbare kittens

Deze kittens hebben hun 2e enting gehad. Zij mogen na een kennismaking gelijk verhuizen. Wel vragen wij u om vooraf een afspraak te maken. De kittens verblijven momenteel nog in een pleeggezin. Wij verwachten binnenkort wel een aantal van deze kittens in het asiel. Het is niet zinvol om langs te komen zonder afspraak. Let op de bovenstaande kittens zijn niet beschikbaar.

Jippe ♂

De grijs blauwe kater met een prachtige witte bles op zijn koppie heet Jippe. Jippe toont op de foto wat lui, maar dat mag ook met 30 graden buitentemperatuur. Als het afkoelt speelt hij heel graag. Met andere katten of kittens, of alleen! Jippe maakt zich niet druk. Honden zijn geen probleem, mensen vond Jippe eerst wat spannend. Maar hij is veranderd in een enorme knuffel tijger! Ook weet hij zijn zus Jissy ook te motiveren om te knuffelen.

Jissy

Deze super knappe poes is Jissy. Jissy vindt mensen wat eng, maar zoekt echt toenadering. Per dag komt ze een stukje dichterbij. Aaien is nu nog te spannend voor haar. Maar ze trekt goed aan haar broer Jippe op, dat mensen niet zo eng zijn. Jissy is ook echt een zorgzame poes. Het wassen van katten en er lekker tegen aan liggen? Dat is echt Jissy. Honden zijn geen probleem voor haar.

Troffee

Deze schattige lieve dame heet Troffee. Troffee is een lieve, (nu nog) iets bange poes. Maar dat verbetert per dag. Troffee is niet alleen heel lief en knap. Ze is ook heel sociaal met andere kittens, volwassen katten en zelfs met honden. Ze zou het beste tot haar recht komen met een maatje. Ze kruipt graag tegen een andere kat aan.

Dottie

Hallo allemaal ik ben Dottie en zoals mijn pleegmama zegt ben ik echt een Dotje .Ik ben lief rustig en kijk ff een katje uit de boom. Ik mag graag spelen, vooral het achter elkaar aan rennen vind ik geweldig. Ik wil wel komen knuffelen al vind ik het allemaal nog wat spannend, en spinnen kan ik ook heel goed zegt pleegmama. lieve spinnende groetjes van mij

Ilias ♂

Kijk dit schattige koppie nou eens? Lieve Illias is een vrolijk en sociaal kitten. Speels, knuffelig en avontuurlijk. Alles wat je van een kitten verwacht eigenlijk.

Happy ♂

Het enige jongetje van het H-nestje. Hij ligt graag te knuffelen met zijn zusjes. Happy heeft van alle 4 kittens het rustigste karakter. Ook is hij het grootste uit zijn nest. Happy vindt het inmiddels ook wel fijn om geaaid te worden, maar wel nog steeds een beetje spannend. Hij moet nog steeds wennen aan mensen contact en dus zijn we opzoek naar een rustig huisje voor deze knapperd.

Haribo

Dit meisje vindt alles nog erg spannend. Wordt erg gestresst wanneer we haar willen aaien. Het is niet dat ze wat zal doen (behalve blazen). Haribo heeft dus echt iemand nodig die haar rustig kan laten wennen. Haar leert hoe het is om lekker te knuffelen en mee te spelen. Hopelijk is er iemand die Haribo deze kans gunt.

Twixy

Twixy is een lieve, speelse knuffel (als ze je goed kent) poes. Vind nieuwe dingen eerst nog een beetje spannend. Maar met een paar knuffels is dat al snel goed. Andere katten vind ze heel erg interessant, de andere kittens bij ons thuis kan ze het goed mee vinden. Kinderen vanaf een jaar of acht vind ze wel oké. Jonger zijn denk ik wat te onvoorspelbaar voor haar. Honden weet ik niet. Ik denk wel dat het voor haar goed zou zijn samen met een sociale kat in huis omdat ze hier toch vaak ook nog weleens afwacht en kijkt wat de rest doet.

Lammy (GERESERVEERD)

Onze lieve speelse, knuffelige Lammy heeft al onze harten gestolen. Ze kwam binnen met hele beschadigde ogen, waardoor ze niets kon zien. Gelukkig door goede zorgen en behandelingen zijn haar oogjes heel erg opgeknapt. Wij hebben het vermoeden dat ze helaas niet volledig kan zien, maar kan zich hiermee prima redden. Ze is dol op spelen en op knuffelen. Vraagt echt om je aandacht. Lammy plaatsen wij alleen als binnenkat, i.v.m. haar zicht. Heeft u dat gouden mandje waar Lammy al een tijdje op wacht?

Roxy

Roxy is een lieve eigenwijze dame, ze houdt van lekker spelen met de andere kittens. Ligt graag voor het raam en word ook graag geaaid door een rustig persoon, dan gaat ze miauwen en trappelen.
Op schoot heeft ze hier nog niet geprobeerd, misschien in een rustig huishouden. Ze komt wel regelmatig langs lopen en ligt graag bij je voeten op de bank.

Easy

Is een hele lieve knuffel kater als hij je eenmaal vertrouwd dan gaat hij overal met je mee. Hij kijkt in het begin de kat even uit de boom zo gezegd hij houd van spelen met zijn speelgoed en van lekker eten.

Elio

Hij is een beetje terughoudend en met wat geduld en liefde kun jij zijn vertrouwen winnen. Hij komt graag bij je en komt zijn knuffels halen. Ook speelt hij graag.

Reza (GERESERVEERD)

Reza is iets afwachtend. Wel heeft ze iets meer tijd nodig om mensen te vertrouwen. Maar als je haar vertrouwen helemaal hebt dan genieten ze van het aaien en de aandacht. Reza speel graag samen met haar broertje Riv. Zij zullen het leuk vinden als ze samen mogen blijven maar dit is niet verplicht.

Riv

Hij is iets afwachtend. Waardoor hij iets meer tijd nodig heeft om mensen te vertrouwen. Maar als je zijn vertrouwen helemaal hebt dan geniet hij van het aaien en de aandacht. Riv speelt graag samen met zijn zusje Reza. Zij hoeven niet samen geplaatst te worden al zullen ze dat wel leuk vinden.

Niko

Deze knappe kater weet zelf nog niet zo goed wat hij nu van vreemde mensen moet verwachten. Met een beetje geduld met zijn pleegmoeder hem wel aaien maar dat mag ook alleen zij. Dit gaat wel elke dag iets beter. Hij wordt na een aantal minuten vanzelf wel nieuwsgierig. Dan laat hij zich wel zien of hij gaat gewoon spelen. Dit vind hij erg leuk om samen te doen met de andere kitten of zijn Broer Neno. Waar hij ook goed in is, is spinnen. Hij hoeft maar te weten dat ze in de buurt bent dan begint hij al keihard te spinnen. 

Wij plaatsen hem alleen bij een andere sociale kat of  met een ander kitten. Hij is echt nog te bang of hem bij kinderen of honden te plaatsen. 

Vina (GERESERVEERD)

Dit is Vina, een hele leuke speelse dame. Ze vind alles nog een beetje spannend, maar komt steeds meer los. Knuffelen vindt ze een beetje spannend. Maar komt steeds vaker om een aai vragen. Vina is gevonden, samen met twee broertjes en één zusje op een industrie terrein. Maar ondanks dat, wordt ze steeds dapperder. Vina wordt gewend aan honden en andere katten.

Vyro

Dit is Vyro. Vyro weet dat hij knap is en gedraagt zich daar ook naar. Voor honden is hij niet bang. En voor mensen steeds minder. Vyro is gevonden met zijn zusjes en broertje op een industrieterrein. Maar daar merk je maar weinig van! Spelen, stoeien en als je op de grond zit? Ploft hij onder je benen meer en eist hij zijn aaitjes op! Ook heeft hij humor. Jezelf uit je mandje laten glijden op je kop is voor hem niet vreemd.