Pipo.

Het duurt hem nu allemaal veel te lang


Pipo is een hele lieve kater van 8 jaar oud die dol is op van aandacht. En eten! Dat laatste is hem ook wel aan te zien. Daarnaast is Pipo doof, waardoor hij erg hard kan miauwen en af en toe schrikt van onverwachte bewegingen.

Pipo is hier binnen gekomen, omdat zijn baasje ging verhuizen. Hij is tot nu toe altijd naar buiten geweest, alleen moet hij in de mogelijkheid vrij rond te zwerven beperkt worden voor zijn eigen veiligheid. Naar buiten gaan moet voor Pipo alleen mogelijk zijn in een speciale kattenren waar hij zeker weten niet uit kan. Omdat hij doof is, hoort hij eventueel verkeer niet aankomen en van links en rechts kijken voordat hij oversteekt heeft hij nog nooit gehoord! Wel is een waarschuwing op zijn plaats: Pipo miauwt harder dan de gemiddelde kat die zichzelf wél hoort. Een gehorig appartement met buren die gevoelig zijn voor geluiden zal waarschijnlijk niet de beste match zijn. Natuurlijk schreeuwt Pipo niet 24 uur per dag, maar als hij denkt dat er aandacht of eten in aantocht zijn, of dat nu zo is of niet, gaat zijn scheur open!

Pipo wordt als kat alleen geplaatst, mede door zijn doofheid is communiceren voor hem erg lastig. Daarnaast wil hij gewoon alle aandacht, liefde, knuffels en snoepjes voor zichzelf en wordt hij niet bepaald vriendelijker als er andere dieren aanwezig. Ook samenleven met (kleine) kinderen is voor Pipo niet haalbaar.

We zoeken voor deze lieverd een huisje waar hij lekker binnen kan blijven en waar hij veel bij zijn baasje kan zijn.
Heeft u het gouden mandje voor Pipo thuis staan? Neem dan contact op met ons asiel of kom langs om kennis te maken met Pipo.

Wilt u kennismaken met onze asieldieren? Houd er rekening mee dat we enkel op afspraak werken en bij het betreden van ons pand een mondkapje verplicht is.