Pip

Wij hebben helaas het moeilijke besluit moeten nemen om een nieuw liefdevol huisje te zoeken voor Pip onze old english bulldog. Pip is een gesteriliseerd teefje en wordt 15 januari 4 jaar oud.

Ze is als pup bij ons komen wonen. Pip is een hele enthousiaste hond en voor ons als baasjes is ze erg lief en beschermend. Helaas voelt ze zich niet gelukkig bij ons.

We hebben nog 2 andere honden waarmee ze niet goed overweg kan. Dit wordt van kwaad tot erger. Ze hebben een paar keer flink gevochten en kunnen nu ook niet meer samen bij elkaar zijn. We hebben geprobeerd om dit op te lossen door ze apart te houden en Pip een ander plekje in huis te geven en haar te laten steriliseren, maar dit brengt alleen maar spanningen en stress met zich mee. Niet alleen voor Pip, maar ook voor ons als gezin. We moeten constant op onze hoede zijn. Pip is ook erg gesteld op haar rust. Wij hebben zelf 4 kinderen van 11, 6, 3 en nog een baby. We merken aan Pip dat ze de drukte binnen ons gezin niet kan hebben. Ze wordt erg zenuwachtig. Wat zich uit in hijgen, blaffen en haaruitval. We denken dat het voor Pip goed zou zijn dat ze ergens geplaatst wordt bij mensen zonder honden en kinderen.  

Voor meer informatie kunt u bellen met nummer 06-21660732.