We hebben een binnen- en buitenverblijf en proberen de dieren zoveel mogelijk in groepsverband te huisvesten, zodat ze zich niet vervelen.

Uw poes en of hond hebben bij ons zelf de touwtjes in handen!

Per 1 december 2014 bieden we u de mogelijkheid om uw hond voor een dag bij ons te brengen. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat u ergens naartoe gaat waar uw trouwe viervoeter niet mag komen of dat er een keer geen oppas te vinden is. Wij helpen u dan graag uit de brand.

De pensionaanvraag formulier staat weer online. Wilt u zeker zijn van een plekje? Dan adviseren wij u om zo snel mogelijk het aanvraagformulier in te vullen en de aanbetaling van 25 % van het totaalbedrag aan ons over te maken.

Aanmelden

Het formulier is via onderstaande link te downloaden en daarna naar ons te mailen. Maar langskomen mag natuurlijk ook! De voorwaarden en overige informatie staan duidelijk omschreven op het formulier. Denkt u er ook om dat uw dier recent ontwormd en ontvlooid moet zijn.

LET OP: Dit geldt alleen voor de zomerperiode, van 21 juli tot en met 3 september 2018. De rest van het jaar hoeft niet van te voren aangevraagd te worden.
Formulier kunt u sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP:  De periode van  3 augustus t/m 26 augustus zitten we vol voor pensionhonden.

LET OP:  De periode van 30 juli t/m 25 augustus zitten we vol voor pensionkatten.

Aanvraagformulier pension

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...