Hele leuke katertjes zoeken een baasje. Ze hoeven niet bij elkaar te blijven

Donder en Neya zijn een aantal weken in een pleeggezin geweest om te socialiseren. Het gaat nu erg goed met ze en ze zijn dan ook weer terug in het dierentehuis. De pleegmoeder vertelt het volgende over ze:

Donder is alleen gevonden en had geen vertrouwen in mensen en was ook heel onzeker. Toen hij bij mij kwam, was het nog niet bekend of hij een kater of een poes was. Hij vond alles en iedereen eng behalve de kittens die ook in pleeg waren. Hij heeft vaak een keer uitgehaald naar mij maar na een aantal weken begon hij mij te vertrouwen. Hij genoot dan van mijn aanrakingen en liet toen zien dat Donder een hij was.
Hij wist niet zo goed hoe hij met de andere kittens moest spelen. Het kon er erg wild aan toe gaan. Maar ook dat ging steeds beter en hij speelde steeds rustiger. Ik heb Donder zien veranderen naar een kater die aanhalig is en houdt van aandacht. Hij vindt het toch wel heel fijn dat hij geaaid word en is dol op spelen. Donder heeft heel veel energie en dat moet hij kwijt. Het zou voor hem dan heel fijn zijn om ook naar buiten te kunnen. Als hij dan uitgespeeld is dan zal hij heerlijk gaan liggen luieren in een mandje bij de kachel. Toen hij eenmaal mij vertrouwde heeft hij nooit meer lelijk gedaan. Het is een ontzettend lief mannetje. Houd er wel rekening mee dat hij in een nieuwe situatie weer zou moeten wennen maar gun hem die tijd. Je krijgt er heel veel voor terug! Donder is geboren in mei van dit jaar en is inmiddels ook gecastreerd.

Neya is ook alleen gevonden. Hij was ook erg verlegen. Hem konden de verzorgers in het dierentehuis wel al aanraken maar dat vond hij erg spannend. Om hem ook meer vertrouwen te geven, is hij ook bij mij gekomen. Met hem ging het vertrouwen veel sneller dan met Donder. Na een paar dagen voelde Neya zich al erg op zijn gemak. Hij houdt heel veel van aandacht krijgen. Neya is in tegenstelling tot Donder een stuk rustiger. Neya zou het dan ook waarderen om in een rustig huisje terecht te komen. Geen kleine kinderen. Dat zal snel te druk voor hem zijn. Neya zal het ook fijn gaan vinden om buiten even een ommetje te gaan maken. Ook Neya is geboren in mei van dit jaar en al gecastreerd. Ook hij zal even tijd nodig zijn om te wennen in een nieuwe situatie maar ook voor hem geld, gun hem dat. Ook van Neya krijgt u dan veel terug.

Vriendelijke groet van hun pleegmoeder

Als u Donder of Neya, of ze allebei, zou willen adopteren, komt u dan gerust langs om kennis met ze te maken.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...