Nanno

Dit is toch een prachtige foto waar je toch uren naar kan kijken. Ja dan zeggen wij het goed. Hij vindt het namelijk helemaal niet erg dat er naar hem gekeken wordt, maar aaien vindt hij nog niks.

Nanno is samen met zijn twee zussen  gevonden. Eén van zijn zussen heeft al een huisje gevonden. Zoals al gezegd vindt Nanno het prima dat hij aandacht op afstand krijgt. Als het rustig dan vindt hij leuk om lekker te ravotten met de andere kittens of te spelen met een speelhengel. Dit is zijn manier om contact met jou te zoeken. Je hoeft het niet te proberen om hem te aaien. Hij loopt dan blazend weg. Het zal ons niks verbazen als hij zich na de verhuizing wel vlot zal laten aaien.

Voor Nanno zoeken wij een huisje waar hij zich verder mag ontwikkelen. Het lijkt ons het beste als dit op een plek zonder jonge kinderen en honden is. Hij zal het zelf ook wel fijn vinden als er een andere kat aanwezig is. Dan kan hij daar lekker mee spelen, ravotten en zich eraan optrekken.

Kortom kan jij hem bieden wat wij voor hem zoeken? En krijg jij maar geen genoeg van zijn foto? Neem dan contact met ons op.