Molly

Ook wij verbazen ons nog steeds wel eens hoe bijzonder sommige dieren zijn. Dan zijn ze net even anders, doen of kunnen ze iets speciaals of is hen zoveel overkomen en nog vertrouwen ze ons. Molly is zo’n poes die net even anders is. Zo oordeelt ze direct bij de eerste kennismaking over de persoon die voor haar staat: er is een klik, of die is er niet. Is er een klik, gaat haar motortje aan en kneed ze met haar voorpootjes alsof haar leven er vanaf hangt. Mist de klik, kruipt ze zo snel als ze kan ergens onder. Het lijkt erop alsof je zelf weinig invloed hebt op de keuze die Molly maakt.

Het is moeilijk voor te stellen dat een eigenaar zich niet heeft heeft gemeld voor dit prachtige, lieve meisje. Al vermoeden we dat ze ooit in haar leven misschien wel een wilde poes geweest moet zijn, want ze mist het puntje van haar linkeroor. Wanneer een groep wilde katten gevangen en gesteriliseerd wordt, werd in het verleden vaak een puntje van het oor verwijderd zodat direct zichtbaar was dat de kat al een keer gevangen was. Hoe dan ook, daar is bij Molly niks meer van over als dat ooit het geval is geweest! In haar ongeveer 8 jaren is ze die wilde haren toch ergens kwijt geraakt.

We weten eigenlijk niet goed hoe Molly het doet met andere dieren en/of kinderen. We kunnen ons wel voorstellen dat de drukte die dit met zich meebrengt misschien te veel voor haar is. Onze voorkeur voor Molly gaat dus echt uit naar een rustiger huishouden, waar ze wel de mogelijkheid krijgt naar buiten te gaan. Durf jij je te laten beoordelen door onze Molly?

We werken enkel op afspraak werken en bij het betreden van ons pand een mondkapje verplicht is.