Milan

Milan is een lieve aanhankelijke hond maar ook onzeker. Hierdoor moet hij eerst aan nieuwe mensen wennen, op eigen tempo naar je toe komen. Als hij je eenmaal kent (na 2/3x) is het goed en ontzettend enthousiast als hij je ziet. Milan zit er dan het liefste gezellig bij en is gek op een knuffel.
Als je op de grond gaat zitten, twijfelt hij geen seconde en komt gewoon op schoot zitten ๐Ÿ˜‰.

Door zijn onzekere karakter kan hij niet goed tegen bijv stemverheffing , duikt dan in elkaar. Met een aai over zijn bol is dat dan ook wel direct weer klaar.

Milan kan prima aan de lijn wandelen. Behalve als hij andere honden zit. Trekt dan en begint zenuwachtig te doen. Dit uit zich door zenuwachtig heen en weer lopen en overal snuffelen. Bij andere honden lopen we er ook altijd even met een boogje om heen. Als een andere hond te dichtbij komt, wil hij wel uithalen maar als je hem dan kort naast je houdt , kun je een hond prima passeren.

Milan leeft samen met Skyler. Skyler kent hij al vanaf dat hij een puppy is. Dit is dan ook de enige hond waar hij heel goed mee kan.
Het mooiste zou dan ook zijn dat ze samen blijven maar weet ook dat het dan nog lastiger is om een goed plekje voor hem te vinden. Mocht je hier wel open voor staan, geef het vooral aan! (Zie fotos)

Wandelen vind hij ontzettend leuk! Heerlijk om lange wandelingen te maken maar het is geen must. Hij kan ook heerlijk lui zijn.

Een tuin is leuk als je die hebt maar gaat vooral naar buiten , als jezelf ook buiten bent.
Milan kan alleen zijn maar dit is niet zijn grootste hobby!

Milan is hier opgegroeid met een baby/klein kindje. Hier was hij super lief voor. Nieuwe kinderen die hier dan komen , vind hij wel weer wennen als ze onverwacht lawaai maken of ineens door de kamer rennen bijv. Hier schrikt hij dan van. Bij ons eigen kindje heeft hij dit helemaal niet. Het lijkt dus echt steeds een kwestie van wennen aan nieuwe mensen.

Kortom wel een kleine gebruiksaanwijzing maar als je hem eenmaal kent, is hij echt een vriend voor het leven en een ontzettende lieverd.

We zoeken voor hem met veel verdriet een ander huisje ivm een scheiding. We kunnen hem niet meer de aandacht en liefde geven die hij zo verdiend.
Voor ons dus erg belangrijk dat hij op een liefdevol nieuw plekje komt waar hij gewoon Milan kan zijn.