Melty.

Melty is een kater van 3 jaar oud. Hij zwierf al een poos rond bij de vinders en zag er erg slecht uit. Hij was zo bang dat hij met een vangkooi is gevangen. De eerste weken heeft hij zich alleen maar verstopt in de kattenbak. We twijfelden nog of we hem zouden plaatsen als boerderijkatje. Tot Melty ineens naar ons begon te miauwen als hij ons zag, alsof hij even een praatje wilde maken. Met kletsen en belonen met snoepjes, konden we hem uiteindelijk aaien, en bleek hij een enorme knuffelkont te zijn. Hij vindt alleen alle nieuwe dingen een beetje eng.

Hij zit inmiddels met een paar andere katten in de plaatsbare afdeling. Zolang ze niet bij hem in de buurt komen, vindt hij dit prima, maar te dichtbij vindt hij spannend. Hij verstopt zich dan het liefst.

We zoeken voor dit verlegen mannetje een rustig huisje, waar hij zijn eigen gang kaan gaan en er eerst even niks van hem wordt verwacht. Waar hij rustig zijn vertrouwen kan opbouwen in weer iets nieuws. Jonge kinderen is misschien een beetje teveel. Andere soortgenoten zou wel kunnen mits ze niet te druk voor hem zijn.

Wilt u meer informatie over Melty, of wilt u een afspraak om kennis met hem te maken, neem dan contact op met ons asiel.