Macy

Hallo,
Mag ik even brutaal zijn en mij voorstellen. Ik ben Macy ik ben 9 jaar oud en in die 9 jaar heb ik al veel mee gemaakt.
De afgelopen 2 jaar heb ik door gebracht in een kennel en mijn nu opvang vond dit zielig. Zij hebben het geprobeerd met mij, maar het is niet te doen. Ik ben zo gewend aan de kennel. En aan de ruimte. 
Ik ben wel echt een hele lieve meid en houdt van mijn knuffels, maar met tijd aandacht en geduld kan ik nog ver komen. Een bal doe ik alles voor. Ballen en water vind ik echt heel leuk. Spelen vind ik ook heel leuk.
Ik kan met ieder mens opschieten. Dieren vind ik soms nog wel even anders. Het ene dier vind ik leuk het andere dier niet. Katten vind ik leuk maar die spelen niet leuk met die ellendige nagels van hun. 
Ik hoop dat jullie mij leuk vinden en contact op nemen met mijn baasje 
Groetjes en poot macy 
0615161404 Van der Graaf