Max & Milo

Max (zwartwit) en Milo (grijswit) zijn 2 broertjes. Ze zijn gevonden toen ze 4 maanden oud waren en hebben daarna een half jaar in het asiel gezeten.
Wij hebben ze opgehaald met de wetenschap dat ze niet gesocialiseerd waren, maar met het idee dat dat er zeker wel in zou zitten.
De afgelopen periode hebben we ook zeker wel vooruitgang gezien. Ze slapen op de bank of op de stoel, ze weten wanneer ze eten of een snoepje krijgen. We mogen langs ze lopen, maar komen we te dichtbij , dan lopen ze weg. Vooral handen vinden ze spannend.
Helaas is er voor ons de klik niet, maar we weten dat ze een baasje verdienen met nog meer geduld en vertrouwen om ze te socialiseren. Want ergens zit het er wel in. Of een baasje die het niet zo erg vindt dat ze niet zo sociaal zijn.
Het liefst plaatsen we ze wel bij elkaar. Je merkt dat ze goed aan elkaar gewend zijn. Ze eten samen, spelen samen een wassen elkaar af en toe.
Het zijn 2 rustige mannetjes, halen geen rare streken uit. Ze zijn nog niet naar buiten geweest, maar we hebben wel het idee dat ze dat zouden kunnen/willen.
We hopen dan ook dat we snel een plekje vinden waar deze 2 mannetjes beter kunnen aarden.

voor meer informatie kunt u contact met opnemen met Fiona fbclobus@gmail.com