Maura

We kunnen wel stellen dat Maura een ontzettend mooie dame is. Wel is het een dame die duidelijk weet wat ze wel en wat ze niet wil, maar goed dit hoort natuurlijk een beetje bij een lapjespoes.

Maura is bij ons binnengekomen nadat er afstand van gedaan is. De reden hiervan is dat haar eigenaar meer is gaan werken. Zij vond het niet eerlijk dat zij langer alleen moest zijn dan dat Maura dat prettig vond.  Doordat ze uit een rustig huishouden gekomen is, is het voor wel een aantal dagen erg wennen geweest. Inmiddels heeft ze haar draai bij ons wel gevonden. Wordt het te druk dan verstopt ze zichzelf wel ergens onder een kleedje. 

We zullen jullie eens meer vertellen over haar eigenlijk willetje en voor een kat toch wel gekke gewoonte.  Maura is een leuke dame van 8 jaar oud. Bij haar geldt de regel ik geef zelf aan wanneer ik geaaid of op schoot wil. Respecteer je dit niet dan wordt ze boos. Ook vind ze het fijn als ze bij jou in de buurt kan zijn zonder dat ze dat aandacht krijgt. Verder vindt ze het gewoon niet fijn om alleen te zijn. We zullen haar dan ook niet bij iemand plaatsen die veel van huis is. Oh ja nog even terug komend op haar gekke gewoonte, dit is namelijk samen douchen. Maura houdt namelijk van water.

Verder is zij het niet gewend om samen kinderen, honden of katten te leven. Wij zullen haar dan ook niet plaatsen bij honden en kinderen. Wij weten niet of ze samen kan leven met andere katten. Al zou ze dit wel kunnen is dit met voeding nog wel iets om rekening mee te houden. Maura staat namelijk op de Urinary brokken. Ze mag alleen strikt deze voeding hebben om te voorkomen dat ze een verstopte blaas of blaasstenen krijgt.

Kortom, heeft u een rustig huishouden, voldoende tijd en vindt u haar speciale voeding geen probleem? Neem dan gerust contact met ons op!