Marlow

Marlow is een wat bijzondere dame en dan hebben we het niet alleen over haar uiterlijk! Deze dame is namelijk extreem kieskeurig in wie ze mag en wie niet. Sommigen van ons kunnen alles met haar en dan gaat ze op haar kop staan voor knuffels. Anderen lopen liever met een boogje om Marlow heen, want ze aarzelt niet om een flinke tik uit te delen. Hoe ze op jou zal reageren is niet te voorspellen!

Marlow kwam met een flinke buik bij ons binnen en een paar weken later was ze mamma van 4 prachtige kittens! Uiteraard hebben die inmiddels allemaal een fijn thuis gevonden, maar Marlow heeft hier op moeten wachten. Zoals te zien op de foto’s zijn haar ogen niet perfect. Dit speelde al toen zij gevonden werd en sommige dagen is het beter dan andere dagen. Inmiddels kunnen we stellen dat het helemaal verhelpen niet haalbaar is, maar het is voor haar zeker wel leefbaar. Er zullen ook periodes zijn dat haar ogen gezalfd zullen moeten worden, wat ze toelaat als ze je mag.

Zoals al gezegd is Marlow een eigenwijze dame. Het is dan ook lastig inschatten of zij haar huis wil delen met andere katten en/of honden. Een plaatsing bij met name jonge kinderen vinden we spannend vanwege haar wat onvoorspelbare karakter. Toch hebben we haar ook geweldig zien reageren op bepaalde kinderen. Ze moet absoluut de mogelijkheid krijgen lekker naar buiten te kunnen, dan kan ze misschien ook wat van haar onvoorspelbare energie kwijt. Dat kan vanwege haar ogen niet in een buurt met veel verkeer, ze is niet blind, maar we vermoeden wel slechtziendheid.

Wil jij je door Marlow haar bijzondere ogen laten beoordelen?