Luna is gereserveerd

Het gezegde ‘geen katje om zonder handschoenen aan te pakken’ moet ergens vandaan komen en Luna moet gedacht hebben dat ze het wel even zou laten zien! Maar ook Luna heeft een zacht plekje in haar hart en met een paar richtlijnen is het al snel je beste vriendin!

Luna wil namelijk aandacht! Redelijk veel aandacht. En al die aandacht wil ze helemaal alleen voor zichzelf. Wanneer aan die voorwaarde wordt voldaan is ze je allerbeste vriendin. Wanneer niet aan die voorwaarde voldaan wordt ze het eerder genoemde ‘handschoenen nodig’-katje. Maar als je de 10 jaar toch al gepasseerd bent mag je best laten weten wat je wensen en eisen zijn.

We plaatsen Luna dus onder geen voorwaarde bij andere katten, dit is voor niemand een wenselijke situatie. Ook een plaatsing bij kinderen lijkt ons niet verstandig, omdat je Luna altijd wel in de gaten moet houden met haar pittige karakter. Ze houdt gewoon niet van te veel drukte om zich heen, die drukte maakt ze zelf wel. Ze vindt het lekker af en toe een frisse neus te halen buiten en dat zal ze in haar nieuwe thuis ongetwijfeld weer willen doen.

Laat je door deze knappe dame verleiden tijdens een persoonlijke kennismaking, maar onthoud dat we enkel op afspraak werken en bij het betreden van ons pand een mondkapje verplicht is.