Lummeltje (5-8 GEADOPTEERD)

Toen ze binnen werd gebracht was ze behoorlijk angstig en konden we niet achterhalen welk geslacht de kat had. Om heel eerlijk te zijn deed ze behoorlijk onaardig tegen ons en zo werd ze omgedoopt tot Lummeltje. Bij de dierenarts bleken we toch te maken te hebben met een dametje, maar waren we al zo gewend aan de naam dat ze deze mocht houden. Uiteraard zit jij er niet aan vast als je haar in huis neemt!

Pas 2,5 jaar oud en waarschijnlijk weinig tot geen mensen gewend. Maar wat een prachtig kind is het! Ze moet nog steeds wel heel erg wennen aan mensen, zeker als we haar willen benaderen. Maar we hebben inmiddels wel de sleutel tot haar hart gevonden: een andere sociale kat! Wanneer een andere kat haar met liefde overlaad komt kleine Lummel helemaal tot rust en mogen ook wij haar aaien. We zien dan ook niets liever gebeuren dan dat ze mag inwonen bij een kat die haar onder de hoede neemt.

Jonge kinderen en honden willen we haar niet aan doen, daar is ze toch echt te angstig voor. Maar gezien de leeftijd en de manier waarop ze haar zelfverzekerdheid uit andere katten haalt, geeft ons de goede hoop dat ze zich nog gaat ontpoppen tot een geweldige huiskat. Aan haar uiterlijk zal het zeker niet liggen, want het is een plaatje om te zien. En ondanks de angst, zit er geen kwaad in dit lummeltje.

Geef jij haar de kans die ze verdient?