Luffie en Zenos (8-10 GEADOPTEERD!)

Dit is toch een heerlijk stel! De 1,5 jaar jonge Luffie en Zenos zijn op zoek naar een nieuw huis vanwege allergie in het vorige huis. Maar zelfs wij gaan ze missen wanneer ze verhuizen!

Deze twee willen niets liever dan bij je op schoot kruipen. Met hun zachte, kalme voorkomen pakken ze je helemaal in. Is er op schoot geen plek, werpen ze zich letterlijk voor je voeten. Aan Zenos en Luffie geen ontsnappen mogelijk! Ze vinden natuurlijk elkaar geweldig, maar ook andere katten worden bedolven onder hun liefde. Zo krijgt kamergenootje Nala met regelmaat kopjes van beiden!

Waarschijnlijk vinden Zenos en Luffie een plaatsing bij kinderen geweldig! Hoe meer zielen, hoe meer schoot om op te liggen en handen om te aaien. Ze zijn het van huis uit niet gewend naar buiten te gaan, maar de behoefte is er wel. Wellicht nemen ze genoegen met een tuin, maar een balkon zal te klein zijn/worden. Een huis delen met honden kennen ze niet en we verwachten dat ze daar ook behoorlijk van onder de indruk kunnen zijn. Wellicht als het een rustige hond betreft dat ze er aan kunnen wennen.

Maar eerlijk is eerlijk, met Zenos en Luffie in huis heb je geen andere huisdieren meer nodig!