Lowey

Met pijn in ons hart zijn wij op zoek naar een huis voor Lowey, 3 jaar, kater, gechipt, gecastreerd, gevaccineerd, wormen en vlooien kuur gehad en helemaal gezond.

We hebben Lowey sinds 12 weken bij ons thuis gekregen en hij is avontuurlijk en speels. Hij ervaart stress van de katten hier in de buurt waardoor hij nerveus kan reageren. Hij is een goede jager, geen muis of rat is veilig. Wij denken dat als hij ergens komt te wonen waar minder andere katten zijn en hij meer ruimte heeft, hij niet meer zo alert hoeft te zijn en zich daardoor meer kan ontspannen. Anti-stress medicatie van de dierenarts helpt niet voldoende. 

Lowey is een grappig grote kat die we in de nacht niet binnen kunnen houden want hij wil er echt uit en dan gaat hij op jacht. In de ochtend staat hij met zijn poten tegen het raam omhoog en maakt poetsende bewegingen, wij noemen hem de glazenwasser en wil hij graag naar binnen voor een aai over zijn bol en voor de brokjes. 

Hij mag ook graag spelen met zijn speeltjes of met alles wat beweegt. Als we een rondje gaan wandelen in de buurt, loopt hij met ons mee. Hij is aanhankelijk maar ook weer niet want hij komt niet snel op je schoot zitten. 

Heb jij een huis zonder kinderen en andere dominante dieren en veel ruimte om het huis heen, dan denken wij dat dit een perfecte plek zou zijn voor Lowey.

Voor contact over Lowey mag je mailen naar schoonhoven733@gmail.com