Lola.

Door omstandigheden kunnen wij niet meer voor onze Lola zorgen. Ze woont samen met nog een reu, maar samen kunnen ze helaas niet meer. 

Reu en teef leven al een aantal jaren samen  in ons gezin, maar ze gaan niet meer samen, en we hebben niet de ruimte om ze steeds te scheiden.

Het belangrijkste is dat er geen volle aandacht meer aan beide wordt gegeven, of dat ze beide op deze manier, niet meer goed in het gezin mee kunnen leven. Het geeft meer stress dan men zou denken, voor de honden maar ook voor ons als gezin. 

Lola is 9 jaar, een erg lieve hond voor het gezin en vrienden van het gezin. Op straat vind ze ook ieder mens en kind lief en aardig. Ze houdt wel van gezelligheid. 

Ze kan samen met onze eigen kat. 

Ze is groot gebracht met baby’s en kinderen om haar heen. 

Ze kan goed alleen zijn, gaat niet slopen of janken.  Ze is altijd blij bij thuiskomst van iemand.  Ze is zindelijk, bv een wandeling in de ochtend en avond vind ze prima. 

Ze loopt keurig aan de riem, trekt niet.  

Ze heeft geen allergieën, heeft een sterke maag, qua eten, ze kan verschillende brokken hebben. 

Ze is niet aan de medicijnen. 

We hebben hier heel lang mee gezeten wat we nou moeten doen, maar reu en teef vliegen elkaar om de haverklap aan, en dat is geen optie in een gezin. Het was een moeilijke keuze om dit besluit te nemen. Maar wij denken dat beide honden zo gelukkiger zijn. Ze zullen geen strijd meer hebben. 

We zouden Lola dan ook niet naar een nieuw huisje plaatsen waar nog een andere hond aanwezig is. 

Heeft u interesse in Lola, neem dan contact op met haar baasjes.

Mail: digiggri@live.nl.