Loki

Maak kennis met onze grote knuffelige Duitse dog Loki. Hij is dol op knuffelen, spelen en wandelen. Hij komt graag even bij je om te knuffelen ,maar dan gaat hij ook graag zijn eigen gang.

Loki is samen met een boxer binnengekomen. Ze zijn samen gevonden en er heeft zich geen eigenaar meer gemeld voor dit duo. Wij hebben de boxer de naam Gaby gegeven. Ondanks dat ze erg aan elkaar gehecht zijn, kunnen ze het ook vaak genoeg niet goed met elkaar vinden. Om te voorkomen dat dit een keer mis gaat. Hebben wij ervoor gekozen om ze toch apart van elkaar te plaatsen. Dit heeft waarschijnlijk met hun verschillende karakters te maken.

Ondanks dat wij niet veel over zijn verleden weten, weten wij wel dat hij goed is opgevoed. Zo kent hij de basiscommando’s en luistert hij goed. Ook loopt het netjes en rustig mee aan de lijn. Tijdens het wandelen reageert hij niet op verkeer. Behalve als er een auto of vrachtauto aankomt met een hoop lawaai. Dan kijkt hij wel even op maar reageert er verder niet op. Over het algemeen reageert hij wel vriendelijk op vreemden. Al is wel een beetje afhankelijk hoe hij benaderd word  en wat ze van hem verwachten. Wanneer hij achter een hek zit kan hij wel waaks reageren op vreemden.

Hij heeft eigenlijk nog geen kennis gemaakt met een andere hond dan Gaby. Wij verwachten wel dat hij met andere honden kan omgaan. Zolang deze maar een rustig karakter hebben en niet terug deinzen als hij lomp wil spelen. Hoe hij op katten reageert is niet bekend ,maar wij betwijfelen of dit wel een goed idee is. Gezien zijn lompe gedrag plaatsen wij hem niet bij jonge kinderen. Hij kan naar verwachting wel bij oudere kinderen geplaatst worden.

Kortom, voor Loki zoeken wij bij voorkeur een eigenaar die ervaring heeft met het ras. En actief met hem aan de slag wil gaan. Ben jij al verkocht na het lezen van zijn stukje? Neem dan contact met ons op!