Loempia

Als je verzorgers zin hebben in een loempia, dan heb je de pech dat je naar eten wordt vernoemd. Maar goed er zin wel andere namen te verzinnen toch?

Met haar hebben wij het nodige al meegemaakt. Zij is als zwerver gevonden. Bij binnenkomst was het vermoeden dat ze aangereden was. Al snel bleek dat ze haar achterhand niet kon/wilde gebruiken. Na een controle van de dierenarts bleek er gelukkig niks aan de hand. Toch kon/wilde ze haar achterhand niet gebruiken. Uit voorzorg is ze naar een pleeggezin gegaan. Na een aantal dagen bleek dat er met haar achterhand niks mis was. Ze heeft ons dus mooi voor de gek gehouden.

Met Loempia hebben we lang getwijfeld of ze niet beter als boederijkat geplaatst kon worden. Ze zit dan ook al een tijdje bij ons op de plaatsbare afdeling. In het begin zat ze alleen meer buiten. Nu het buiten kouder wordt slaapt ze binnen. Ook vinden wij haar overdag steeds vaker binnen en mogen wij steeds iets dichter bij haar in de buurt komen. Ze vindt het heerlijk om snoepjes te eten die in haar richting komen. Ook geniet ze steeds meer van de comfort in het binnenverblijf. Daarom willen wij haar wel een kans geven om zoek te gaan naar een huisje. Loempia is 7 jaar oud.

Hier gaat ze prima om met de katten in haar verblijf. Het zal haar niet helpen om een huisje te delen met honden en kinderen. Een sociale kat kan haar juist wel helpen.

Kortom, heb jij het rustige huisje waar Loempia naar opzoek is? En durf jij verder te kijken dan haar toch wel chagrijnige gezichtsuitdrukking? Dan plannen wij graag een kennismaking in!