Levi (3-6 GEADOPTEERD)

Het gebeurt niet vaak, een raskat in het asiel, maar soms zijn de omstandigheden zo dat er afstand gedaan moet worden. Zo is Levi, een heuse Britse langhaar, bij ons terecht gekomen. Stambomen doen wij natuurlijk niet aan, maar je hoeft maar naar hem te kijken om te zien dat hij bijzonder is!

Ondanks dat Levi samen met een andere kat binnen is gekomen, zien we hem op dit moment enkel de haat hebben aan andere dieren. Zodra een andere kat zijn gezichtsveld binnen komt lopen veranderd zijn hele houding en als het hem te lang duurt, schreeuwt hij net zo lang totdat de ander het hazenpad kiest. Voor alle partijen lijkt het ons dan ook beter Levi als kat alleen te plaatsen. Hetzelfde geldt voor een plaatsing bij kinderen, het gedrag van Levi is ons nog te wispelturig.

We weten eigenlijk niet of Levi het gewend is buiten te komen, de kans dat hij dan verdwijnt is wel erg aanwezig natuurlijk. Houd er ook rekening mee dat het om een langharige kat gaat, die de nodige vachtverzorging nodig zal hebben. Levi is pas 4 jaar oud en heeft nog een leven voor zich, nu nog een thuis om dat leven door te brengen.