Kwibi

Deze dame zit eigenlijk een beetje tussen wal en schip. Wij vragen ons soms nog steeds af of zij als huiskat wel gelukkig wordt, of dat ze toch liever haar vrijheid terug wil.

Eigenlijk is ze best een eigenzinnige kat. Soms heeft ze een dag dat ze helemaal niks van ons wil weten en ons op een afstandje al wegblaast. Dan kan ze maar zo de volgende dag beslissen dat wij helemaal niet zo eng zijn. Ze laat ons dan bij haar komen om zich wat lekkers voor haar neus te zetten. Zodra er dan een hand richting de kop komt blaast ze je weg.

Wij merken hier wel dat ze erg sociaal is naar de andere katten. Ze kruipt zelfs zo tegen een andere kat aan of gaat erbij liggen. Het gaat haar ongetwijfeld helpen als er al een sociale kat aanwezig is. Hier kan ze zich dan aan optrekken. Het zal nog een lange weg te gaan zijn voordat zij zich laat aaien. Ongetwijfeld dat ze in de toekomst wel weer naar buiten wil. Maar wacht hier echt mee totdat ze zich helemaal veilig en vertrouwd voelt in huis. Anders is de kans groot dat ze niet meer thuis komt.

Voor haar zoeken wij een huisje waar ze alle tijd en rust krijgt om zich te ontwikkelen. Dit zal een huisje zijn zonder kinderen en honden. Deze dame in inmiddels 10 jaar oud.

Kortom, heb jij de plek die wij voor Kwibi zoeken? Neem dan gerust eens contact met ons op.