Kora

Mensen zijn volgens Kora maar rare wezens. Zo kunnen ze echt heel lekker eten brengen, zijn ze superlief geweest voor de kinders van Kora én zorgen ze iedere dag voor een schone plek. Maar waar dat aanraken nou toch voor nodig is snapt Kora helemaal niets van!

Het moge duidelijk zijn dat Kora erg weinig menselijk contact is gewend, maar ze raakt er niet van in paniek. Bij snelle bewegingen haar richting op kan ze wat blazen, maar uithalen is niet haar stijl. Als ze afgeleid is, met name met eten, vindt ze het zelfs prima om even gekriebeld te worden. En dan te bedenken dat ze nog geen 2 jaar oud is, dan kan ze nog een hele hoop leren!

Misschien wil Kora op den duur naar buiten kunnen, maar wacht lang genoeg totdat ze zich echt helemaal veilig voelt in haar thuisomgeving. Een plaatsing bij kinderen helpt daarbij niet. Wat Kora wel helpt zijn andere, sociale katten! Dan komt ze helemaal los, wandelt ze rond je voeten en vergeet ze volledig dat ze de wereld een beetje spannend vindt. Tijd, ruimte, geduld en een andere kat zijn de wonderwoorden voor Kora. Kun jij haar dat bieden?