Kiekes & Kommes

Deze 2 heren zijn een heel fijn duo. Ze kunnen goed met elkaar overweg, maar hoeven niet persé samen geplaatst te worden. Dit omdat ze wel echt hun eigen ding doen, maar waarderen wel elkaars gezeldschap.

Kiekes is een kater van ongeveer 13 jaar oud. Hij staat meestal vooraan, wil dan graag lekkers of geaaid worden. Kiekes is echt wel van de aandacht en vindt geaaid worden erg fijn.

Kommes is een kater van 5 jaar oud. Hij ligt meestal wat achteraan en kijkt meer de kat uit de boom. Kommes is een rustige en lieve kater die erg op zichzelf is. Hij wil best een aai over zijn hoofd, maar het hoeft niet perse zoals het bij Kiekes wel een beetje een verplichting is.

We plaatsen hun liever niet bij kleine kinderen. Honden zullen ze waarschijnlijk ook niet leuk vinden. Een fijn rustig huis waar ze met z’n alleen tweeën zijn zal het beste zijn.

Beide heren hebben dus een verschillend karakter, maar vormen wel top duo samen! Heb jij het huisje voor dit duo of voor 1 van deze heren alleen? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Kiekkes

Kommes