Karel

Sommige katten kunnen vol tegenstrijdigheden zitten. Zo is er afstand gedaan van Karel omdat hij verwilderd was en niet meer thuis wilde komen. Wel zou hij prima samen kunnen leven met kinderen, andere katten en honden… Zoals wij Karel inmiddels kennen hebben we het vermoeden dat deze twee dingen met elkaar te maken hebben.

Karel is namelijk een behoorlijk verlegen jongen. Wij denken dat het hem met kinderen, katten en honden te druk is geweest en hij daardoor liever buiten zijn rust opzocht. Toch zouden we hem nog best bij een andere kat kunnen plaatsen, helemaal als die wat zelfverzekerder is. Kan Karel het mooi afkijken! Ook een plaatsing bij kinderen willen we zeker niet uitsluiten, maar laten we wel afhangen van de kennismaking. We maken wel de keuze hem niet te plaatsen bij honden.

Deze lachende kater is gesteld op zijn rust en kan heerlijk dutten. Dan zou je niet zeggen dat hij pas 4 jaar oud is! Maar misschien ontpopt hij zich alsnog tot een druktemaker als hij zich eenmaal op zijn gemak voelt. Omdat hij het zo gewend is veel buiten te zijn willen we hem die mogelijkheid in een nieuw thuis niet ontnemen, maar zorg er voor dat hij eerst goed gewend is in huis en hier graag verblijft.

Mag Karel zijn lach en huis met jou delen?