Joep

Joep is een Australian Shepherd x Labrador Retriever van 1,5 jaar oud, een vrolijke druktemaker die graag speelt. Hij is erg slim en leert snel. Hij leert commando’s erg snel aan en is goed in speurwerk. Ook gaat Joep graag naar het bos om lekker te rennen en spelen. Hij kan ook prima een tijdje alleen thuis zijn.

Joep is soms angstig en kan hierdoor onvoorspelbaar reageren op mensen of andere honden. Dit maakt de combinatie met kleine kinderen lastig. Ook is Joep erg gefocust op zijn eten en heeft hij de neiging dit te beschermen, met name zijn voerbak. Hij kan vanuit zijn angst soms agressie laten zien als in grommen of bijten.

Aan de lijn is Joep ooit gebeten door een andere hond en sindsdien vindt hij andere hond heel spannend als hij aan de riem zit. Hij reageert erg wisselend op andere honden.

Toelichting herplaatsing:
Door de onvoorspelbaarheid van Joep vertrouwen wij hem niet met kleine kinderen. Hoewel hij nog nooit agressie richting een kind heeft laten zien willen wij het hier niet op laten aankomen.

Wij zoeken een plek voor hem waar deze factor minder belangrijk is. Bij voorkeur een plek met een tuin waar Joep kan spelen. en rondrennen.

Contact: Rick Stuifzand  – 0612128557