Izhar

Met pijn in ons hart zoeken wij een nieuw huis voor onze lieve Izahr.

Izahr is een mooie kater geboren op 11 mei 2021. Hij is gecastreerd, ingeënt, ontwormt en gechipt

Zijn vader, moeder en broertje wonen ook bij ons thuis. Met Izahr gaat het niet goed bij ons, doordat zijn vader hem niet accepteert. Zijn vader valt hem steeds aan en ze vechten dan behoorlijk. Het gaat er heel erg hard aan toe en dat levert voor beide katten heel veel stress. Het is niet meer vertrouwd om ze met z’n tweeën alleen te laten.  Izahr durft niet meer bij ons in de tuin en alleen als hij heel erg honger heeft komt hij nog in huis.

Izahr is een hele zachtaardige, lieve en knuffelige kat. Misschien is dat ten opzichte van zijn vader ook zijn probleem. We denken dat hij het best op zijn plaats is in een huis waar hij alleen kan wonen, zonder andere katten of honden. Jonge kinderen is hij niet gewend. Hij is graag buiten en ligt graag in het zonnetje in het gras. ‘s Avonds vindt hij het heerlijk om naast je op de bank te liggen.

Wij hopen dat er iemand is die Izahr een goed huis kan bieden en hem alle aandacht en liefde kan geven die hij verdient.

Voor interesse kan er contact opgenomen worden via jgavdveen_43@live.nl (voor 43 een laag streepje) of via mobielnummer 06-33088016