Ivy

Ivy is een gesteriliseerde teef van 3 jaar oud.

Je kan wel merken dat ze door haar oude baas hoofdzakelijk in de tuin uitgelaten is want als je met haar loopt is ze aan de ene kant heel enthousiast bij alles wat ze ziet waardoor ze wat aan de riem trekt maar aan de andere kant bij standaard geluiden zoals een auto of brommer maakt ze een wat bange indruk alsof ze het geluid niet kent en doet haar staart tussen de benen maar het is niet zo dat ze er voor weg wil rennen ofzo.

Binnenshuis is het een hele lieve enthousiaste hond wat graag mag knuffelen,denkt dat ze een klein schoothondje is en dus ook volledig op schoot kruipt en ze mag graag alles zien wat je doet dus loopt je overal achterna.

Ze kent de basis commando’s zit,lig en poot en luistert daar ook prima naar alleen is ze dan soms wel snel afgeleid waardoor ze dan ook gelijk weer opstaat.

Ze is opgegroeid met andere honden en wil ook buiten gewoon graag met ze spelen.

Ze is gewend aan wat oudere kinderen,bij mijn dochter van 11 ligt ze graag op de bank,met jongere kinderen heeft ze geen ervaring.

Ze kan rustig een tijd alleen thuis zijn zonder dat ze dan jankt of dingen kapot maakt,je moet er alleen wel aan denken dat je dan de deur goed op slot doet want voordeuren met gewone deurklinken krijgt ze open,net als de deuren in huis wat overigens wel op te lossen is als je de deurklinken naar beneden laat wijzen,dan lukt haar dat niet meer.

Tegenover katten is ze vreselijk agressief,dat is ook de reden waarom ze weg moet helaas had haar vorige baas ons dat niet verteld.

Ze wil ze echt haast wel verscheuren dus ze kan absoluut niet bij katten,ook buiten moet je uitkijken want als ze een kat ziet wil ze wel aan de lijn trekken.

Dus zolang ze niet in een huis met katten zit is het een ontzettende lieve hond waar een baas heel veel liefde van krijgt.

Ik hoop dat de beschrijving goed is zo,in de bijlage wat foto’s

Met vriendelijke groet,

Elianne van der Wijst

Contact : evanderwijst@gmail.com