Isa (GERESERVEERD!)

Ondanks haar kleine postuur, neemt deze dame direct de ruimte over waar ze verblijft met haar uitstraling! Isa vindt zichzelf de directrice en dat straalt uit haar blik. De opdracht aan haar ondergeschikten: knuffelen! Dit vreselijk lieve dametje wil gewoon alleen maar heel erg graag bij je zijn.

Onze dierenarts heeft haar op ongeveer 1,5 jaar oud geschat, dus nog een leven te gaan, het liefste bij jou thuis. Zoals wij Isa hebben leren kennen kan ze eigenlijk overal wel aan wennen en heeft ze nergens problemen mee. We hebben haar niet fysiek bij andere dieren gehad, maar het is absoluut geen poesje die de problemen opzoekt. Ook een plaatsing in een gezin zien we voor haar wel zitten. Het enige wat voor haar vermoedelijk geen optie is, is een leven als binnenkat.

Isa heeft eigenlijk gewoon heel weinig wensen op haar lijstje, behalve een eigen thuis. Veel meer hoeven we ook niet over haar te vertellen, want ze palmt je wel in tijdens een kennismaking. Die moet je alleen nog even met ons inplannen!