Leuke anekdotes, belangrijke berichten enz.. U vindt het op deze pagina.

Hierbij een  foto van onze Dirk, dit monster hebben we 2 jaar geleden bij jullie opgehaald en hij is helemaal ingeburgerd en we willen hem nooit meer kwijt, ondanks al zijn streken en het feit dat er niets veilig staat in huis.

Wilfred Casper
Vrijdag 22 september hebben wij kater(tje) Wicky geadopteerd. Inmiddels heet hij Carlos. Wij zijn erg blij met hem en hij volgens mij ook met ons.

Er is mij gevraagd om, als vrijwilliger, een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief. Wat een eer!

Ons asiel is bijna weer schoon na de opgelopen rookschade. We zijn nu de puntjes op de i aan het zetten en dan kunnen morgen onze dieren weer gehaald worden. Dus woensdag 13 december zijn we weer open en telefonisch te bereiken.

 

In verband met de grote brand die woedt bij A.Talen, de overburen van Dierentehuis Ter Marse, zijn alle dieren van Dierentehuis Ter Marse, maandagnacht uit voorzorg geëvacueerd.

De rook ontwikkelde zich in no time binnen in het gebouw, vandaar de beslissing om de dieren elders onder te brengen. Alle dieren verkeren in goede gezondheid.

Tot nader bericht is het Dierentehuis gesloten.

Alleen voor spoedgevallen is het Dierentehuis bereikbaar onder nummer: 0900-0245.

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...