Onze dierenambulance haalt voornamelijk dieren op die hun huis kwijt zijn geraakt, of erger, op straat zijn gezet.

U kunt in contact komen met de Dierenambulance via Dierentehuis Ter Marse, 0599-614905

Heeft u buiten openingstijden de dierenambulance nodig? Bel 0900-0245. Wij helpen U zo spoedig mogelijk.

Hieronder vindt u het werkgebied van de Dierenambulance verdeelt over de bijbehorende gemeenten. Staat uw dorp of stad er niet bij, neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 0599-614905 (buiten kantooruren tel: 0900-0245) om te kijken of uw regio binnen ons werkgebied valt.

Voor het ophalen van vogels of andere in de natuur levende dieren berekenen wij vervoerskosten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Aangezien Dierentehuis Ter Marse geen vogels opvangt, vindt u hieronder een handleiding wat te doen met een gevonden, jonge vogel. Bron: vogelrampenfonds Haarlem.

Vogels kunnen niet ruiken, dus het is geen enkel probleem om een jonge vogel die uit het nest is gevallen, weer terug te zetten. Het is echter wel zo, dat de ouders een prima instinct hebben en feilloos aanvoelen wanneer een jong niet gezond is.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...