Hallo lieve oude verzorgers! Ik heb jullie zoveel te vertellen!
Laten we maar beginnen bij het begin. De eerste week ben ik al super verwend met speelgoed dit is zoo leuk om stuk te maken! De eerste week was wel wennen hoor. Zoveel nieuwe geurtjes en geluidjes! We zijn heel veel wezen wandelen totdat mijn tong op de grond hing, maar daarmee hielt ik mijn baasjes mooi mee voor de gek want eenmaal thuis ging ik mooi verder met bal spelen. Ik hoorde m'n baasjes nog zeggen...pff die is niet moe te krijgen. En ik van binnen maar lachen 😆.

De tweede dag heb ik een super de luxe hondenmand gekregen, ze vonden dat ik te veel op de bank lag...pff snappen jullie het?! Zo'n bank ligt toch lekkerder dan een kleedje?! Ik mocht ook mee naar de dierenwinkel. Wisten jullie dat daar heeeel veeel lekkere geurtjes en dingen zijn? Heb met toestemming maar even voor mezelf geshopt want zo'n lekker botje kan je toch niet laten liggen?! Ik ben overal mee naar toe geweest met de auto. Wat is dit leuk zeg! Zou ik de hele dag wel willen doen het auto rijden:).

Ook ben ik al bij oma geweest dat was erg spannend dus moest wel even mijn grote mond open doen, maar toen oma de grootste en lekkerste hondenkoekje voor me had gepakt waren we direct vriendinnen =). Ook heb ik ontdekt dat die rare mormels die ook wel katten worden genoemd kunnen krabben. Dit doet best wel pijn dus laat ze maar mooi met rust, eigen veiligheid gaat voor toch?!

Ik ben in de tweede week mee geweest naar zee, wat een zand daar! Jeetje keek m'n ogen uit, heb er heerlijk in gespeeld met de bal. Vandaag heb ik de middag van mijn leven gehad, we zijn naar een meertje geweest waar heel veel andere honden waren. Ik heb bijna met ze allemaal gespeeld! Op den duur wist ik niet meer met wie ik nu wilde spelen. Ze gingen allemaal het water in, ik snap het niet want water is niet mijn favoriet. Maar goed, ik laat me niet kennen en ga maar mooi met ze mee het water in. M'n baasjes zeiden nog wat goed van je Happy!

Nou dit waren toch wel de hoogtepunten. Jullie horen nog wel weer van mij.

Dikke poot en lebber van Happy!

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Midden-Groningen. De voormalige gemeente Vlagtwedde (na de herindeling gemeente Westerwolde) valt ook binnen ons werkgebied. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...