Verlegen poesje zoekt baasje met geduld.

Indra is in mei binnengekomen met haar 5 kittens. De kittens waren toen een dag oud. Indra is na een aantal dagen observatie naar een pleeggezin gebracht. Indra was ook bij haar pleegmoeder erg op haar hoede. Ze vond de kindjes van het gezin niet heel leuk. Ze deed ze niks maar liep wel voor ze weg. Ze heeft haar eigen kittens goed verzorgd. Haar kittens hebben bijna allemaal een warm mandje gevonden. Alleen Irene en Ilko zoeken nog een baasje.

Indra is inmiddels gesteriliseerd. Ze is geschat op geboortedatum 1 januari 2013. Indra kan wel geaaid worden maar dan moet ze wel rustig benaderd worden. Ze vindt drukte erg spannend. Als ze dan geaaid word dan vindt ze dat ook goed. Ze heeft een baasje nodig die alle geduld met haar heeft. Indra kan niet geplaatst worden in een gezin waar kleine kinderen zijn. Grote kinderen zou waarschijnlijk wel gaan.

Wilt u meer weten over Indra? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0599-614905 of kom gerust even langs.

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Midden-Groningen. De voormalige gemeente Vlagtwedde (na de herindeling gemeente Westerwolde) valt ook binnen ons werkgebied. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...