Minous is bij ons terecht gekomen omdat het niet meer goed ging thuis met de andere katten.
Dit uitte zich in plassen waar het niet mocht. Minous zit bij ons in de groep met andere katten en dit levert geen problemen op. Minous doet haar behoefte keurig op de kattenbak. De katten die bij haar in het verblijf zitten, zijn ook rustig en niet dominant. Minous zoekt niet echt contact met ze maar ze vindt het prima dat de andere katten er ook zijn.

Minous is een bijzonder katje. Ze houdt niet van drukte. Kinderen die druk zijn daar houdt ze helemaal niet van. Ze is ook geen fan van honden. Deze gaat ze liever uit de weg. Ze vindt nieuwe situaties best wel spannend. Minous geeft aan of ze iets leuk vindt of niet. Als Minous weet dat het goed zit dan laat ze zich ook goed aaien en komt ze lekker bij je zitten. Haar verzorgers merken dat Minous het best naar haar zin heeft. Ze rent niet voor haar verzorgers weg. Ze kijkt nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurd. Ze vindt het heerlijk om even buiten te liggen maar ze is ook vaak in het binnenverblijf te vinden. Daar ligt ze dan lekker te dutten op de krabpaal of in een mandje. De ene keer wil ze een aai over haar bolletje en de andere keer wil ze dat ze met rust gelaten word. Dat is ook prima toch?

Minous is 7 jaar oud. Minous heeft een vlooienallergie. Het is dus heel belangrijk dat Minous op tijd haar vlooienbehandeling krijgt. Minous zou het ook erg op prijs stellen dat ze in haar nieuwe huisje ook lekker naar buiten zou mogen. Minous is geen kat die erg lang buiten wil zijn maar een ommetje maken, vindt ze wel heel fijn.

Bent u op zoek naar een kat met karakter en is het bij u rustig? Misschien is Minous dan wel de kat die bij u past.

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Midden-Groningen. De voormalige gemeente Vlagtwedde (na de herindeling gemeente Westerwolde) valt ook binnen ons werkgebied. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...