Lieve knuffelkont zoekt een gezellig huisje.

Candy is een Labrador kruising van 5 jaar oud. Het is een lieve dame die erg van aandacht houdt. Ze is enthousiast, speels en showt graag haar buik zodat deze gekriebeld kan worden. Op de stoep loopt Candy keurig naast je, maar in de berm met al die muisjes gaat haar ze haar neus achterna.

De groepstraining op zondag vindt Candy erg leuk. Samen wat doen plus al die andere honden, dat is toch ook gewoon gezellig. In het asiel heeft ze ook een hondenmaatje waar ze samen mee wandelt. Als een hond druk doet vindt ze dat nog wel een beetje spannend, maar ze wil graag spelen.

Candy is wel onzeker. Hierdoor moet ze soms even aan mensen wennen. Maar met een koekje is het vertrouwen al snel gevonden. Van onverwachte bewegingen kan ze soms schrikken. Jonge kinderen is voor haar dan ook geen match, die vindt ze te onvoorspelbaar en druk. Tieners lijkt ons geen probleem.

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Midden-Groningen. De voormalige gemeente Vlagtwedde (na de herindeling gemeente Westerwolde) valt ook binnen ons werkgebied. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...