3 musketiers zoeken samen een warm mandje.

Brrrrrr, wat hebben we het koud. We kruipen nog maar wat dichter tegen elkaar aan. Wij, Sjors (knappe poedel-man, 12 jaar) Boef (knuffel-teckel man, 12 jaar) en Laya (snoezig meisje, 9 jaar) zijn al jaren samen. Door omstandigheden kon ons vrouwtje niet meer voor ons zorgen. En daardoor zijn wij op onze oude dag in het asiel terecht gekomen. De verzorgers geven ons extra dekens, kruikjes en knuffels, maar toch willen wij 3 heel graag samen voor de kachel in een warm huis.

Doordat we wat ouder zijn heb ik, Sjors, wat slechte oogjes en mijn vriendje Boef heeft nog maar een paar tanden. Maar hij kan daarmee nog heel goed eten hoor, en dat doet hij graag, die kleine smulpaap. Laya is de jongste van ons 3 en de fitste. We zijn alle 3 niet veeleisend, we houden van knuffelen en bij mensen zijn.

We weten wel dat 3 honden in 1 keer veel zijn.  Maar wij zijn maar klein... en willen heel erg graag samen blijven. Heeft u een warm mandje voor ons vrij? Neem dan gerust contact op met onze verzorgers.

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Midden-Groningen. De voormalige gemeente Vlagtwedde (na de herindeling gemeente Westerwolde) valt ook binnen ons werkgebied. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...