Dierenartsenpraktijk Stadskanaal is de vaste dierenarts van Dierentehuis Ter Marse. De dierenarts komt 1 x per week in het asiel. Dan worden alle nieuw binnengekomen dieren onderzocht en krijgen ze de nodige behandeling.

Als het dier direct behandeling nodig heeft , gaat het dier naar de praktijk aan de Handelsstraat. Ook alle nodige operaties vinden daar plaats. Als het nodig is om meer onderzoek te doen, zoals bloedonderzoek of voor het maken van een röntgenfoto wordt dat ook op de praktijk gedaan. Op deze manier proberen wij als praktijk een steentje bij te dragen aan de opvang en verzorging van de zwerfdieren en dieren voor herplaatsing. Ook deze dieren verdienen een goede behandeling. De medewerkers en vrijwilligers van Dierentehuis Ter Marse doen daarvoor hun uiterste best!

Dierenartsenpraktijk Stadskanaal is een praktijk voor voornamelijk gezelschapsdieren, maar ook voor hobbymatig gehouden landbouwhuisdieren en paarden kunt u bij de praktijk terecht of komen ze bij u thuis. Ze bestaan uit een gedreven team van 2 dierenartsen en 3 para-veterinairen, die allen passie en liefde hebben voor dieren. Het leveren van goede kwaliteit zorg is natuurlijk hun doelstelling. En ze vinden het belangrijk om de eigenaar te betrekken bij de behandeling van hun huisdier. Het streven is een goede voorlichting te geven, zodat de eigenaar weet wat de diagnose en behandelmogelijkheden zijn. De praktijk is daarvoor goed uitgerust met kennis en apparatuur. De meeste operaties worden zelf uitgevoerd en bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek worden op de praktijk gedaan. Ook kunnen er röntgenfoto’s worden gemaakt en kan er echografisch onderzoek plaatsvinden.

Voor meer informatie kijk op de website : www.dierenartsenpraktijkstadskanaal.nl

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...