Hallo, het is een beetje later dan we wilden, maar we willen jullie toch graag even laten zien hoe het met Dinges gaat. De eerste dag heeft hij voornamelijk rond gelopen en gesnuffeld. Toen hij doorhad dat dit z'n nieuwe thuis zou zijn en het wat vertrouwelijker werd voor hem is hij heerlijk in slaap gevallen. De eerste nacht heeft hij heel netjes in zijn nieuwe mand geslapen, maar die wordt nu meer door de kinderen gebruikt en Dinges heeft zijn plekje op de bank gevonden.

We zijn er achter gekomen dat hij erg gek is op het bos en sinds kort weten we ook dat hij goed kan zwemmen. We zijn ontzettend blij dat hij bij ons is en we hopen dat hij nog lang mag blijven. Er zijn heel veel foto's gemaakt de afgelopen maanden, maar dat is teveel om te laten zien. Dus we hebben een kleine selectie gemaakt.

Hartelijke groeten,

Gerard, Diane, Lisanne, Laurens en Dinges

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Vlagtwedde en de gemeente Hoogezand-Sappemeer. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...