Hallo allemaal,

mijn naam is Jagger. Ik ben begin maart gevonden in Stadskanaal. Ik had allemaal wonden in mijn nek en hals. Ik ben toen naar de dierenarts gebracht. De dierenarts heeft geconstateerd dat ik een allergie heb. Mijn wonden zijn behandeld met zalf en ik kreeg prikjes tegen de jeuk. Ik vond het allemaal prima hoor. Ik liet alles goed toe. Ik vind het heel gezellig bij mijn verzorgers. Mijn wonden zijn aan het helen. Ik krijg nu speciale brokjes. Deze brokjes moet ik dan wel blijven krijgen. Ook moet ik op tijd een behandeling krijgen tegen vlooien. Anders krijg ik daar ook weer heel erge jeuk van.

Ik weet dat dat wel een aantal eisen zijn wat ik van mijn nieuwe baasje vraag. Maar ik geef u er heel veel knuffels en kopjes voor terug. Ik vind het heerlijk om aandacht te krijgen en om aandacht te geven.

Als u op zoek bent naar een leuk huisgenootje, zoekt u dan niet verder want dat ben ik! Ik wacht op u in het aquaverblijf. Zie ik u snel?

Kopje van Jagger

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Vlagtwedde en de gemeente Hoogezand-Sappemeer. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...