Hallo allemaal,

mijn naam is Jagger. Ik ben begin maart gevonden in Stadskanaal. Ik had allemaal wonden in mijn nek en hals. Ik ben toen naar de dierenarts gebracht. De dierenarts heeft geconstateerd dat ik een allergie heb. Mijn wonden zijn behandeld met zalf en ik kreeg prikjes tegen de jeuk. Ik vond het allemaal prima hoor. Ik liet alles goed toe. Ik vind het heel gezellig bij mijn verzorgers. Mijn wonden zijn aan het helen. Ik krijg nu speciale brokjes. Deze brokjes moet ik dan wel blijven krijgen. Ook moet ik op tijd een behandeling krijgen tegen vlooien. Anders krijg ik daar ook weer heel erge jeuk van.

Ik weet dat dat wel een aantal eisen zijn wat ik van mijn nieuwe baasje vraag. Maar ik geef u er heel veel knuffels en kopjes voor terug. Ik vind het heerlijk om aandacht te krijgen en om aandacht te geven.

Als u op zoek bent naar een leuk huisgenootje, zoekt u dan niet verder want dat ben ik! Ik wacht op u in het aquaverblijf. Zie ik u snel?

Kopje van Jagger

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...