Drukke, lieve herder van bijna 3 jaar opnieuw opzoek naar een baas.

Hallo allemaal, ja u ziet het goed, ik ben weer terug van weggeweest. Helaas kon mijn nieuwe baasje door omstandigheden niet meer voor mij zorgen. Erg jammer want ik deed het zo goed bij hem. We maakten lange wandelingen om mijn energie kwijt te raken en ik liep dan ook lekker los. We knuffelden veel en speelden met een touw of een balletje. Geweldig vond ik dat, want aandacht daar houd ik van. Ik heb gespeeld met andere honden, zelfs met ze in 1 huis gezeten. Alleen katten vind ik niet zo leuk. In huis was ik lekker rustig, dan lig ik namelijk het liefste aan je voeten te snurken of dicht tegen je aan gekropen.

Wandelen vind ik dus heel leuk, en dat kan ik ook heel goed. Ik trek niet aan de lijn, voorbijgangers negeer ik en ik luister super. Ik ga zelfs wel eens over de markt, geen probleem. In huis ben ik wel nog erg alert, want mijn waaksheid heb ik nog steeds. Ik vind vreemden op mijn terrein nog steeds niet zo leuk en dit moet dan ook goed begeleid worden. In huis zal je mij bijvoorbeeld eerst moeten aanlijnen als je visite krijgt. Of wellicht kan ik eerst buiten aan de lijn kennis maken met de visite, dat vind ik namelijk minder erg. Maar als ik ze eenmaal na een aantal keer vertrouw is er geen probleem meer en kunnen ze zo het huis binnen wandelen.

Nu lig ik dus weer op mijn oude vertrouwde plekje bij Ter Marse te wachten op een nieuwe baas. Een baas die veel tijd en aandacht voor mij heeft en dingen wil ondernemen. Iemand die mijn gedrag tegenover vreemden niet onderschat, maar ook niet alleen dat ziet. Want buiten dat om ben ik gewoon een super enthousiaste, leergierige, knuffelkont. Maar bovenal zoek ik iemand die mij heel veel liefde geeft.

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Vlagtwedde en de gemeente Hoogezand-Sappemeer. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...