Hallo allemaal ik ben Lana, een lieve Stafford van 6 jaar oud.

In augustus 2017 ben ik in Dierentehuis Ter Marse terechtgekomen. "Die lieverd is zo weg" zeiden mijn verzorgers. Echter bleek niets minder waar, want ik heb al heel wat honden een nieuw huisje zien krijgen.

Mijn verzorgers en ik snappen niet zo goed waarom, want ik ben gewoon echt een hele leuke hond. Ik ben speels, leergierig en dol op knuffelen. Ik begroet alle mensen met volle enthousiasme en ook kinderen vind ik geweldig. Ik speel graag met andere honden en katten in huis zijn voor mij ook geen probleem.

Ik ben wel bang voor vuurwerk en onweer. Soms raak ik dan echt in paniek. Maar als ik dan een Thundershirt aan krijg en lekker tegen je aan mag liggen, dan gaat het al veel beter. Mijn nieuw huisje moet wel een omheinde tuin hebben want anders ga ik op avontuur.

Ik ben al wel eens kort geplaatst geweest maar deze mensen konden niet meer voor mij zorgen en ik moest weer terug. Nu zoek ik dus opnieuw een baasje, eentje voor altijd. Iemand die samen wil wandelen en spelen. Maar ook lekker wil knuffelen op de bank. Iemand die ik elke morgen mag begroeten alsof ik hem jaren niet gezien heb.

Zoekt u nog een maatje voor het leven? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers. Want hoewel zij erg dol op mij zijn en graag mijn gezelschap hebben, is het wel tijd voor een eigen huisje.

Welkom bij Dierentehuis Ter Marse

Stichting Dierentehuis Ter Marse, heeft als voornaamste doelstelling de opvang van thuisloze honden en katten in haar verzorgingsgebied.

Het werkgebied/ verzorgingsgebied van het Dierentehuis omvat de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en Vlagtwedde en de gemeente Hoogezand-Sappemeer. In 1968 werd Dierentehuis Ter Marse opgericht met als primair doel: opvang van zwerfhonden en zwerfkatten. Het asiel was tot begin 2006 gevestigd aan de Maarsbroek te Stadskanaal. In 2006 zijn we verhuisd naar het huidig onderkomen: een prachtig nieuw pand aan de Stelmaker 10 te Stadskanaal. Hier hebben de dieren veel meer ruimte, is de omgeving veiliger, schoner en minder stressvol en zijn de werkomstandigheden voor het personeel ook veel beter. In ons nieuw pand is behalve een dierenasiel ook een dierenpension voor honden en katten aanwezig. Stichting Dierentehuis Ter Marse vierde in 2008 haar 40-jarig jubileum. Tijdens deze periode is de stichting uitgegroeid tot een professioneel opererende organisatie en vervult maatschappelijk gezien voor de gehele regio, en zelfs daarbuiten, een belangrijke rol. Lees meer...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...