Enthousiaste maar onzekere hond zoekt baasje. Sandor is een lieve maar onzekere gecastreerde reu van 5 jaar oud. Hij is erg enthousiast, dol op aandacht en voor een koekje doet hij bijna alles. Als hij water ziet, dan blijft hij niet droog en speelgoed vind hij geweldig.

Door zijn onzekerheid kan Sandor wat aanpassingsproblemen hebben in een nieuwe situatie. Momenteel zijn wij druk met hem aan het trainen om zijn vertrouwen op te bouwen. Bij ons in het asiel doet hij het heel goed, maar dat kost tijd en aandacht. Een nieuwe eigenaar zal dit ook langzaam samen met Sandor moeten opbouwen.

We zoeken voor Sandor een lieve , zachte maar ook consequente baas, die een vriend voor het leven zoekt. We plaatsen Sandor het liefst in een rustig huishouden waar er niet te veel druk op hem gelegd wordt.

Denkt u dat Sandor de hond is die bij u het huisje voor z'n leven kan hebben. Kom dan snel langs om kennis met hem te maken,tot gauw! Dikke poot van Sandor...

Dier in de spotlight

Binnengebracht op 20-07-18 vanaf de Barlager Achterweg in Vlagtwedde. Geen chip. Asiel.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...