Info bulletin Dierentehuis Ter Marse

AfmeldenBericht niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie

Voorwoord

Vakantie

De zomer ligt weer voor ons, en een heleboel zullen de komende weken weer naar het buitenland reizen, op zoek naar… Ja, naar wat eigenlijk? Vakanties zijn voor heel veel al lang veel meer dan even wat rust, een mooie omgeving of cultuur. We zoeken naar een nieuwe ervaring, een authentieke ervaring. Even een simpeler leven, ontsnappen aan de druk van presteren en consumeren. En juist die authentieke ervaring is tegenwoordig vaak een product. Een vakantie op maat gemaakt. In een toeristenbrochure wordt reclame gemaakt met : ‘huur een auto en cruise door de prachtige omgeving van …’( vul maar een naam in). En kom zo op plekjes waar de meeste toeristen niet komen’. Een toeristenbrochure waarin een reispakket wordt aangeboden om te ontsnappen aan toerisme. Een beetje vreemd?

Het is, hoe ik er tegen aan kijk. Iedereen vult de vakantieperiode op z’n eigen manier in. De vakantieperiode is voor ons dierentehuis zeker geen rust periode. De zomermaanden zijn altijd drukke maanden, zowel voor de mensen die in ons tehuis werken als de mensen die we “in het veld “hebben, de ambulance medewerkers. Op het moment dat ik dit schrijf zitten we volop in de voorbereiding van de “open dag “ en het 50-jarig bestaan van ons tehuis. Op 16 juni vieren we dat en dat vergt voor velen van ons, ook van de vrijwilligers een flinke inspanning.

Ik denk dat die datum in onze regio wel al bekend is. Er is flink reclame voor gemaakt en het beloofd een hele leuke dag te worden met veel activiteiten. Nieuwe zaken in ons dierentehuis? Ja die zijn er ook. We zijn bezig om een groot hondenspeelveld te realiseren vlak bij het asiel. We hebben een uitbreiding in ons wagenpark, er is een Ter Marse huisdieren taxi bij gekomen voor de ritten waar niet altijd de ambulance voor ingezet hoeft te worden. U ziet er is genoeg te doen en er wordt ook heel veel gedaan. Ook in de vakantie. Ik hoop dat er heel veel mensen van binnen en buiten Stadskanaal op 16 juni even een kijkje komen nemen in het “50-jarige Dierentehuis ter Marse”.

Verder wens ik iedereen een hele prettige vakantie met de hoop dat, waar je ook heen gaat, je echt krijgt wat je ervan had verwacht.

Cor lamain 

Ambunieuwtjes

Het is al weer enige tijd geleden dat ik in de pen ben geklommen voor een verhaal over de dierenambulance.

Lees verder


 

Blij baasje

Op 7 november j.l. heb ik Tommes bij jullie vandaan mee naar huis genomen.

Lees verder


 

Blij baasje

Wij hebben een brief van jullie ontvangen met de vraag of we jullie willen laten weten hoe het met onze poes (Omey) gaat.

Lees verder


 

Dagje asiel

27 November 2017...

Lees verder


 

Boerderijen gezocht

Boerderijen gezocht voor verwilderde katten.

Lees verder


 

Baasje gezocht...Happy is geadopteerd

Drukke, lieve herder van bijna 3 jaar opnieuw opzoek naar een baas.

Lees verder


 

Baasje gezocht (Lana is geadopteerd)

Hallo allemaal ik ben Lana, een lieve Stafford van 6 jaar oud.

Lees verder


 

 

 

 

 

 
Klik hier om u af te melden
Powered by AcyMailing